щось смачненьке.
Для приготування горіхового молока вам знадобляться замочені горіхи та блендер.
Якщо ви не знаєте, як правильно замочувати горіхи, подивіться статтю на цю тему в нашому Блозі
Концентрація та насиченість молока залежить від кількості води та горіхів.
Вам потрібно визначитися для яких цілей ви використовуєте молоко. Наприклад, ви хочете зробити горіхово-ягідний коктейль, або додати в кавовий напій, або зробити горіховий сир.
Для напоїв типу кави візьміть жменю горіхів 100-150г, додайте 200г води і збийте все разом в блендері. На виході ви отримаєте 120-150г горіхового молока. Масу, що залишилася, можна використовувати на ваш розсуд, наприклад, в кондитерці.
Загалом це дуже просто і швидко. 15 хв і горіхове молоко готове.
Молоко бажано використовувати відразу після приготування, так воно буде смачнішим і, звичайно, кориснішим. При необхідності його можна залишити у закритій тарі у холодильнику. Термін зберігання до 3-х діб.
Нехай буде смачно! )
Загалом це дуже просто і швидко. 15 хв і горіхове молоко готове.
Молоко бажано використовувати відразу після приготування, так воно буде смачнішим і, звичайно, кориснішим. При необхідності його можна залишити у закритій тарі у холодильнику. Термін зберігання до 3-х діб.
Нехай буде смачно! )
Загалом це дуже просто і швидко. 15 хв і горіхове молоко готове.
Молоко бажано використовувати відразу після приготування, так воно буде смачнішим і, звичайно, кориснішим. При необхідності його можна залишити у закритій тарі у холодильнику. Термін зберігання до 3-х діб.
Нехай буде смачно! )
Молоко бажано використовувати відразу після приготування, так воно буде смачнішим і, звичайно, кориснішим. При необхідності його можна залишити у закритій тарі у холодильнику. Термін зберігання до 3-х діб.
Нехай буде смачно! )
Молоко бажано використовувати відразу після приготування, так воно буде смачнішим і, звичайно, кориснішим. При необхідності його можна залишити у закритій тарі у холодильнику. Термін зберігання до 3-х діб.
Нехай буде смачно! )