щось смачненьке.

{HOTENGINE-SC :blog_cat_page_title}

Для приготування горіхового молока вам знадобляться замочені горіхи та блендер.

Якщо ви не знаєте, як правильно замочувати горіхи, подивіться статтю на цю тему в нашому Блозі

Концентрація та насиченість молока залежить від кількості води та горіхів.

Вам потрібно визначитися для яких цілей ви використовуєте молоко. Наприклад, ви хочете зробити горіхово-ягідний коктейль, або додати в кавовий напій, або зробити горіховий сир.

Для напоїв типу кави візьміть жменю горіхів 100-150г, додайте 200г води і збийте все разом в блендері. На виході ви отримаєте 120-150г горіхового молока. Масу, що залишилася, можна використовувати на ваш розсуд, наприклад, в кондитерці.

Загалом це дуже просто і швидко. 15 хв і горіхове молоко готове.
Молоко бажано використовувати відразу після приготування, так воно буде смачнішим і, звичайно, кориснішим. При необхідності його можна залишити у закритій тарі у холодильнику. Термін зберігання до 3-х діб.

Нехай буде смачно! )

Горіхову масу, що вийшла, пропустіть через сито або марлю, відділивши рідку частину від густої кашки. На виході ви отримаєте 120-150г горіхового молока. Масу, що залишилася, можна використовувати на ваш розсуд, наприклад, в кондитерці.

Загалом це дуже просто і швидко. 15 хв і горіхове молоко готове.
Молоко бажано використовувати відразу після приготування, так воно буде смачнішим і, звичайно, кориснішим. При необхідності його можна залишити у закритій тарі у холодильнику. Термін зберігання до 3-х діб.

Нехай буде смачно! )

Горіхову масу, що вийшла, пропустіть через сито або марлю, відділивши рідку частину від густої кашки. На виході ви отримаєте 120-150г горіхового молока. Масу, що залишилася, можна використовувати на ваш розсуд, наприклад, в кондитерці.

Загалом це дуже просто і швидко. 15 хв і горіхове молоко готове.
Молоко бажано використовувати відразу після приготування, так воно буде смачнішим і, звичайно, кориснішим. При необхідності його можна залишити у закритій тарі у холодильнику. Термін зберігання до 3-х діб.

Нехай буде смачно! )

15 хв і горіхове молоко готове.
Молоко бажано використовувати відразу після приготування, так воно буде смачнішим і, звичайно, кориснішим. При необхідності його можна залишити у закритій тарі у холодильнику. Термін зберігання до 3-х діб.

Нехай буде смачно! )

15 хв і горіхове молоко готове.
Молоко бажано використовувати відразу після приготування, так воно буде смачнішим і, звичайно, кориснішим. При необхідності його можна залишити у закритій тарі у холодильнику. Термін зберігання до 3-х діб.

Нехай буде смачно! )

Смачно та корисно
Все буде Україна!
Корисно
Хостинг не сплачено.