Смачно та корисно

{HOTENGINE-SC :blog_cat_page_title}

Всі знають, що горіхи – це джерело вітамінів, мікроелементів та корисних жирів, але мало хто знає, що саме у замоченому вигляді ви Горіхи, бобові та злакові в основі своїй є насіннєвими плодами для продовження біологічного виду. Вони несуть у собі величезний потенціал енергії та поживних речовин, необхідні проростання та розвитку рослини. Саме цей потенціал такий важливий і потрібен для людини.

Природні капсули, які очікують сприятливого середовища для проростання: вологість, тепло та ін. Поки ці умови не настали, плід перебуває у замороженому стані. Його біологічні процеси є неактивними.

Наприклад, фітинова кислота є антинутрієнтом, який прив'язує до себе мікроелементи і не дозволяє їм всмоктуватися організмом, тим самим захищаючи плоди від руйнування в травному тракті.

На думку фахівців горіхи, бобові, злакові бажано замочувати перед вживанням. Тим самим створюючи середовище для активації внутрішніх ресурсів насіння та знімаючи біологічні блокування та вплив фітинової кислоти на організм.

Оптимальна температура замочування горіхів - 33 градуси.

Час замочування від 6 до 12 годин.

Оптимально просто помістити вибрані горіхи в ємність із водою та залишити їх з вечора до ранку у замоченому вигляді. Вранці горіхи готові до вживання.

Так, також рекомендуємо спробувати замочені сухофрукти типу: курага, родзинки, інжир. Упевнені вони вам сподобаються.

Так, також рекомендуємо спробувати замочені сухофрукти типу: курага, родзинки, інжир. Упевнені вони вам сподобаються.

Замочені горіхи та сухофрукти можна їсти так або готувати з них безліч смачних страв. Багато хто знає і любить горіхове молоко. Якщо ви його ще не робили, почитайте статтю «Горіхе молоко» у нашому блозі.

І, приємного апетиту!!!

br />
Так, також рекомендуємо спробувати замочені сухофрукти типу: курага, родзинки, інжир. Упевнені вони вам сподобаються.

Так, також рекомендуємо спробувати замочені сухофрукти типу: курага, родзинки, інжир. Упевнені вони вам сподобаються.

Замочені горіхи та сухофрукти можна їсти так або готувати з них безліч смачних страв. Багато хто знає і любить горіхове молоко. Якщо ви його ще не робили, почитайте статтю «Горіхе молоко» у нашому блозі.

І, приємного апетиту!!!

br />
Так, також рекомендуємо спробувати замочені сухофрукти типу: курага, родзинки, інжир. Упевнені вони вам сподобаються.

Так, також рекомендуємо спробувати замочені сухофрукти типу: курага, родзинки, інжир. Упевнені вони вам сподобаються.

Замочені горіхи та сухофрукти можна їсти так або готувати з них безліч смачних страв. Багато хто знає і любить горіхове молоко. Якщо ви його ще не робили, почитайте статтю «Горіхе молоко» у нашому блозі.

І, приємного апетиту!!!


Замочені горіхи та сухофрукти можна їсти так або готувати з них безліч смачних страв. Багато хто знає і любить горіхове молоко. Якщо ви його ще не робили, почитайте статтю «Горіхе молоко» у нашому блозі.

І, приємного апетиту!!!


Замочені горіхи та сухофрукти можна їсти так або готувати з них безліч смачних страв. Багато хто знає і любить горіхове молоко. Якщо ви його ще не робили, почитайте статтю «Горіхе молоко» у нашому блозі.

І, приємного апетиту!!!

Все буде Україна!
Корисно
щось смачненьке.
Хостинг не сплачено.