Корисно

{HOTENGINE-SC :blog_cat_page_title}

Розповідаю, як зберігати продукцію. )

Насправді все досить просто

Основні умови для всіх горіхів і круп: зберігання в герметично закритій тарі. Мінімум зіткнення з повітрям. Так вони окислюються. Підходять скляні, металеві, або дерев'яні ємності, пластикова тара, у крайньому випадку зип пакети або міцно зав'язані поліетиленові пакети.

Переконайтеся, що немає вогкості в місці зберігання, у тарі чи горіхах.

Зберігати в закритому від потрапляння сонячних променів місці - тумбочка, холодильник. Горіхи не бажано зберігати понад півроку. Перед вживанням переконайтеся, що вони не гірчать, мають приємний смак і запах.
Натуральна курага, родзинки, чорнослив, кедровий горіх, макадамія, шоколад

Дотримуйтесь цих простих рекомендацій
Приємного апетиту!

Смачно та корисно
Все буде Україна!
щось смачненьке.
Хостинг не сплачено.