Корисно
Розповідаю, як зберігати продукцію. )
Насправді все досить просто
Основні умови для всіх горіхів і круп: зберігання в герметично закритій тарі. Мінімум зіткнення з повітрям. Так вони окислюються. Підходять скляні, металеві, або дерев'яні ємності, пластикова тара, у крайньому випадку зип пакети або міцно зав'язані поліетиленові пакети.
Переконайтеся, що немає вогкості в місці зберігання, у тарі чи горіхах.
Зберігати в закритому від потрапляння сонячних променів місці - тумбочка, холодильник. Горіхи не бажано зберігати понад півроку. Перед вживанням переконайтеся, що вони не гірчать, мають приємний смак і запах.
Натуральна курага, родзинки, чорнослив, кедровий горіх, макадамія, шоколад
Дотримуйтесь цих простих рекомендацій
Приємного апетиту!